Gå til indhold
Pølsehorn med fuldkorn
Pølsehorn med fuldkorn

Nyhed -

Skab værdi med fuldkorn – gratis webinar og goodie bag

Nu kan din virksomhed høre om, hvordan man skaber værdi med fuldkorn, når Fuldkornspartnerskabet og Fødevarestyrelsen slår dørene op til et webinar den 26. januar kl. 9.00-10.30. Book din plads allerede nu. Alle er velkomne!

Den 26. januar kan du høre om, hvordan man ved at tilsætte lidt fuldkorn i produkter kan skabe værdi for virksomheden og for danskernes folkesundhed. Ønsket med webinaret er, at endnu flere går fuldkornsvejen.

Fuldkorn er hele kernen

Fuldkorn betyder, at hele kernen er med. Også kimen og skaldelene, hvor de fleste fibre, vitaminer og mineraler sidder. Mel, brød, knækbrød, morgenmadsprodukter og ris og pasta kan være fuldkorn. De sidste 13 år har Fuldkornspartnerskabet, der består af sundhedsNGO’er, Fødevarestyrelsen, brancheorganisationer og fødevarevirksomheder arbejdet målrettet for at få danskerne til at spise mere fuldkorn. Det er i den grad lykkedes – danskerne spiser nu i gennemsnit 82 gram fuldkorn om dagen, mens de før partnerskabet blev etableret, kun spiste 36 gram fuldkorn om dagen. I dag findes 1.000 produkter med det orange fuldkornslogo og 64% af danskerne kender fuldkornslogoet, mens 80% af dem også handler efter det. Hvis du vil have del i væksten med fuldkorn, så tilmeld dig nu.

Hvorfor et webinar?

Fuldkornspartnerskabet og Fødevarestyrelsen vil gerne invitere alle, der arbejder professionelt med fødevarer, indenfor fx ris, pasta, brød, mel, morgenmadsprodukter, færdigretter og andre cerealie kategorier til at deltage i webinaret:

”Det vil vi, fordi det er meget værdifuldt, hvis så mange produkter som muligt tilsættes fuldkorn. Det kan både være meget og lidt. Alt efter hvad der er muligt. Det handler om at komme den sociale ulighed i sundhed til livs og hjælpe de danskere, der spiser allermindst fuldkorn til at spise mere” siger Gitte Laub Hansen fra Kræftens Bekæmpelse som er partner i Fuldkornspartnerskabet og også holder et indlæg på webinaret.

Forbrugeradfærd og smag

På det gratis webinar kan man høre om de sundhedsgavnlige effekter af fuldkorn og smagen; samt hvordan fuldkorn arbejder i brøddejen. Forbrugeradfærd omkring fuldkorn er også på agendaen og fuldkornspartnere vil dele succeshistorier om fuldkorn.

Tilmeldingsfrist er 15. januar og ved tilmelding modtages en goodiebag med yderligere information og lidt lækkerier til mødet. For tilmelding kontakt kampagneleder Rikke Iben Neess på rikn@di.dk. Efter webinaret kan man booke et individuelt digitalt møde med Fuldkornspartnerskabet eller Fødevarestyrelsen. 

Se dagsorden i vedhæftning. 

Emner

Kategorier

Kontakt

Rikke Iben Neess

Rikke Iben Neess

Pressekontakt Kampagneleder Pressekontakt +45 30 38 15 36

Relateret materiale