Gå til indhold
Tine Mailand Nikolaisen, Product Manager
Tine Mailand Nikolaisen, Product Manager

Nyhed -

Smage-Compagniet satser på fuldkorn

Fuldkornspartnerskabet er blevet en partner rigere. Smage-Compagniet er en fynsk virksomhed, der er drevet af en passion for fødevarer og en mission om at tilbyde produkter med fokus på smag og kvalitet til en fair pris. Nu har virksomheden lanceret et spændende fuldkornsprodukt, og vi har mødt Tine Mailand Nikolaisen, Product Manager til en samtale om deres indtræden i partnerskabet:

Kort bio Tine Mailand Nikolaisen

Product Manager i Smage-Compagniet gennem de seneste 2 år. Har en lang fødevareerfaring, og er selvudnævnt fødevarenørd. Bor i Odense med mand og 2 børn.

Hvem er Smage-Compagniet?

Smage-Compagniet er en lokal fynsk virksomhed, drevet af en passion for fødevarer og en mission om at tilbyde produkter med fokus på smag og kvalitet til en fair pris. Siden starten af 90’erne har vi specialiseret os i både import af et bredt udvalg af fødevarer – fra chokolade og te til is og brød – samt egenproduktion af kaffe og drikkevarer, der afsættes både til foodservice og detail. I detail har vi egne mærker som CasAmore, North Oak, Bornholmsk, Estate Coffee og NU TE, men udvikler også customized/private label produkter til vores kunder i både food service og detail.

Hvorfor er Smage-Compagniet trådt ind i Fuldkornspartnerskabet?

Vi har valgt at træde ind i Fuldkornspartnerskabet, fordi vi ser en spændende mulighed for at udvikle produkter, der forener smag og kvalitet med forbrugernes ønske om flere fuldkornsvalg. Selvom vi i dag har et enkelt produkt med fuldkornslogoet, ser vi partnerskabet som en chance for at udvide vores sortiment og blive en del af en voksende bevægelse. Det giver os mulighed for at udforske nye muligheder og holde os opdateret på de nyeste trends og forventninger i fødevaremarkedet.

Hvad er vigtigt for jer, når I udvikler produkter?

Hos Smage-Compagniet er vi stolte af vores brede sortiment og stræber efter at være en dynamisk og agil virksomhed. Vi fokuserer på at tilbyde spændende og relevante fødevarer, som vi løbende udvikler gennem egne unikke produkter og opskrifter. Det betyder, at der altid er noget nyt og interessant at finde hos os. For os er god smag og høj kvalitet uadskillelige, og vores grundprincip er at tilbyde fødevarer, der kombinerer smag og kvalitet til en fair pris.

Hvad ser I frem til ved at blive en del af Fuldkornspartnerskabet?

Vi er stolte over at blive en del af Fuldkornspartnerskabet, da det styrker vores ambition om at forblive relevante for forbrugerne. Vi ser frem til at samarbejde med et stærkt netværk af partnere, der kan hjælpe os med at holde os opdateret på de nyeste tendenser og muligheder inden for fuldkorn. Sammen kan vi arbejde på at inspirere danskerne til at vælge mere fuldkorn i deres daglige kost.

I Fuldkornspartnerskabet glæder vi os samarbejdet og er allerede inspirerede at den måde Smage-Compagniet arbejder på.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Rikke Iben Neess

Rikke Iben Neess

Pressekontakt Kampagneleder Pressekontakt +45 30 38 15 36

Relateret materiale

Buddha breakfast bowl

60% af danskerne spiser ikke nok fuldkorn

Selvom vi i Danmark er kendt som nogle af dem i verden, der spiser allermest fuldkorn – så får 60% af os faktisk ikke den anbefalede mængde på 90 gram fuldkorn om dagen. Det viser en ny beregning foretaget af Kræftens Bekæmpelse. Fuldkornspartnerskabet opfordrer danskerne til at huske fuldkornet til morgenmad.

Minirugbrød med fuldkorn

Skolerugbrødet fra 1980’erne i en ny fortolkning

Fuldkornspartnerskabet har genoplivet en klassiker fra 80’erne med en ny opskrift på det lille skolerugbrød. Perfekt til skolestart, da dette rugbrød ikke kun er fyldt med nostalgi, men også med fuldkorn til en god madpakke.
Hvis du var barn i 80’erne eller 90’erne, så husker du måske det sprøde lækre skolerugbrød, som både kunne købes i skoleboden eller hos bageren. Saftigt indeni og med en s

90 gram fuldkorn

Så nemt får du din daglige dosis fuldkorn!

Ét af De syv officielle Kostråd anbefaler at spise 90 gram fuldkorn om dagen. Kostrådet lyder: Spis 90 gram fuldkorn om dagen og gerne mere. 90 gram fuldkorn svarer fx til en portion havregryn, en skive fuldkornsrugbrød og en lille portion fuldkornspasta. Men hvad kan 90 gram fuldkorn om dagen ellers være? Her får du en hurtig guide.