Gå til indhold
Tine Mailand Nikolaisen
Tine Mailand Nikolaisen

Nyhed -

Smage-Compagniet bliver fuldkornspartner

Fuldkornspartnerskabet er blevet en partner rigere. Smage-Compagniet er en fynsk virksomhed, der er drevet af en passion for fødevarer og en mission om at tilbyde produkter med fokus på smag og kvalitet til en fair pris. Nu har virksomheden lanceret et spændende fuldkornsprodukt.

Smage-Compagniet er efter sommerferien trådt ind i Fuldkornspartnerskabet:

” Vi har valgt at træde ind i Fuldkornspartnerskabet, fordi vi ser en spændende mulighed for at udvikle produkter, der forener smag og kvalitet med forbrugernes ønske om flere fuldkornsvalg. Selvom vi i dag har et enkelt produkt med fuldkornslogoet, ser vi partnerskabet som en chance for at udvide vores sortiment og blive en del af en voksende bevægelse. Det giver os mulighed for at udforske nye muligheder og holde os opdateret på de nyeste trends og forventninger i fødevaremarkedet” siger Tine Mailand Nikolaisen, Product Manager hos Smage-Compagniet.

I Fuldkornspartnerskabet er der stor begejstring over den nye partner:

”Det er meget værdifuldt for os, at Smage-Compagniet er trådt ind i Fuldkornspartnerskabet, og vi er allerede inspireret at deres måde at arbejde på og deres spændende produktportefølje. Med den nye fuldkornslogomærkede italienske stenovnsbagte pizzabund, får vi tilført et produkt, som kan spises både til frokost og aftensmad og vores største ønske er at gøre det nemt for danskerne at vælge fuldkorn”, siger Rikke Iben Neess, kampagneleder for Fuldkornspartnerskabet, som ser frem til samarbejdet.

Et stærkt netværk

Smage-Compagniet ser flere fordele ved at gå med i Fuldkornspartnerskabet:

”Vi er stolte over at blive en del af Fuldkornspartnerskabet, da det styrker vores ambition om at forblive relevante for forbrugerne. Vi ser frem til at samarbejde med et stærkt netværk af partnere, der kan hjælpe os med at holde os opdateret på de nyeste tendenser og muligheder inden for fuldkorn. Sammen kan vi arbejde på at inspirere danskerne til at vælge mere fuldkorn i deres daglige kost” siger Tine Mailand Nikolaisen, Product Manager hos Smage-Compagniet.

Fuldkornspartnerskabet er et offentligt privat partnerskab, som samarbejder om at forbedre folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn. Diabetesforeningen, Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Fødevarestyrelsen, Salling Group, REMA1000, Coop Danmark, DI Fødevarer og en række fødevarevirksomheder og nu også Smage-Compagniet står bag.

De officielle Kostråd anbefaler at spise 90 gram fuldkorn om dagen eller mere. Danskerne spiser i dag i gennemsnit 82 gram fuldkorn om dagen.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Rikke Iben Neess

Rikke Iben Neess

Pressekontakt Kampagneleder Pressekontakt +45 30 38 15 36

Relateret materiale

Buddha breakfast bowl

60% af danskerne spiser ikke nok fuldkorn

Selvom vi i Danmark er kendt som nogle af dem i verden, der spiser allermest fuldkorn – så får 60% af os faktisk ikke den anbefalede mængde på 90 gram fuldkorn om dagen. Det viser en ny beregning foretaget af Kræftens Bekæmpelse. Fuldkornspartnerskabet opfordrer danskerne til at huske fuldkornet til morgenmad.

90 gram fuldkorn

Så nemt får du din daglige dosis fuldkorn!

Ét af De syv officielle Kostråd anbefaler at spise 90 gram fuldkorn om dagen. Kostrådet lyder: Spis 90 gram fuldkorn om dagen og gerne mere. 90 gram fuldkorn svarer fx til en portion havregryn, en skive fuldkornsrugbrød og en lille portion fuldkornspasta. Men hvad kan 90 gram fuldkorn om dagen ellers være? Her får du en hurtig guide.