Gå til indhold
Gratis webinar: Skab værdi for klima og folkesundhed med fuldkorn

Nyhed -

Gratis webinar: Skab værdi for klima og folkesundhed med fuldkorn

Fuldkornspartnerskabet inviterer til et inspirerende gratis webinar om at skabe værdi for klima og folkesundhed med fuldkorn.

Fuldkorn er blevet en del af de fleste danskeres kost, og der er mange gode grunde til at spise fuldkorn. Fuldkornsprodukter smager godt og kornprodukter er blandt de mest klimavenlige fødevarer.

Målgruppen for webinaret er virksomheder og organisationer, der arbejder professionelt med kornbaserede produkter, klima og sundhed.

"Vi ønsker med webinaret at inspirere til at erstatte en del af melmængden i produkter med fuldkornsmel. Vi har inviteret over 100 virksomheder og organisationer fra restaurant, catering, detail, foodservicesektoren og interesseorganisationer" fortæller Rikke Iben Neess, kampagneleder for Fuldkornspartnerskabet og fortsætter "når vi løfter i samlet flok kan vi bidrage til at øge danskernes fuldkornsindtag ved, gøre fuldkorn tilgængeligt i så mange produkter som muligt”.

Det kan du opleve

Succeshistorier med fuldkorn og nye Megafon forbrugerindsigter, når det handler om danskerne og fuldkorn. En gennemgang af det officielle kostråd og kornprodukter som klimavenlig fødevare; samt fuldkorns forebyggende egenskaber.

Mød speakerne: Pia Jensen, Valsemøllen, Gitte Laub Hansen, Kræftens Bekæmpelse, Lene Møller Christensen, DTU Fødevareinsituttet og Rikke Iben Neess, Fuldkornspartnerskabet.

Tilmeldingsfrist er den 21. februar - find link nedenfor eller i vedhæftede invitation.

Fuldkornspartnerskabet står bag det orange fuldkornslogo der findes på ca. 1000 produkter og er kendt af 68% af danskerne. Fuldkornspartnerskabet er et offentligt privat partnerskab, som arbejder for at forbedre folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn. Partnerskabet består af sundhedsNGO’er, Fødevarestyrelsen og en række fødevarevirksomheder.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Rikke Iben Neess

Rikke Iben Neess

Pressekontakt Kampagneleder Pressekontakt +45 30 38 15 36

Relateret materiale