Gå til indhold

Nyhed -

Få smurt din rugbrødsmotor med nye opskrifter på fuldkorn

Næste gang du googler ’fuldkorn’, så er der stor sandsynlighed for, at du lander på Fuldkornspartnerskabets nye hjemmeside www.fuldkorn.dk. Her byder Fuldkornspartnerskabet velkommen i et nyt indbydende univers, som skal inspirere danskerne til få mere fuldkorn i de daglige måltider og give tips til at spise de 75 gram fuldkorn om dagen, som de officielle kostråd anbefaler.

Danskerne spiser meget mere fuldkorn nu end for ti år siden, men der er stadig mange, der ikke får den anbefalede mængde. Derfor fortsætter Fuldkornspartnerskabet arbejdet med et få danskerne til at spise mere fuldkorn.

”Det er vigtigt for os ikke at være en ”løftet pegefinger”, men i stedet gøre det nemt, indbydende og lækkert at spise fuldkorn, som findes i et hav af produkter. I arbejdet med hjemmesiden har vi lagt vægt på æstetikken og hentet inspiration fra foodstylister” siger Rikke Iben Neess, kampagneleder for Fuldkornspartnerskabet. Fuldkornspartnerskabet har udviklet den nye hjemmeside i samarbejde med HTML24 og Lone Kjær er foodstylist på flere af billederne.

På hjemmesiden kan man finde en masse lækre fuldkornsopskrifter, som du kan smøre din rugbrødsmoter med. Man kan desuden læse om Fuldkornspartnerskabets historie og opnåede resultater; samt læse videnskabelige artikler, finde opskrifter og høre mere om, hvordan man bliver partner i Fuldkornspartnerskabet.

I dag findes der over 1.000 fuldkornslogomærkede produkter, 71% af danskerne kender det orange fuldkornslogo og halvdelen af dem siger også ja til, at de handler efter det.

Fuldkornspartnerskabet er et offentligt privat partnerskab som består af Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, Fødevarestyrelsen, Diabetesforeningen og en række fødevarevirksomheder. De arbejder for at forbedre folkesundheden ved at få danskerne til at spise mere fuldkorn.

Related links

Emner

Kontakt

Rikke Iben Neess

Rikke Iben Neess

Pressekontakt Kampagneleder Pressekontakt +45 30 38 15 36

Relateret materiale