Gå til indhold
Fuldkorns(w)rap skal få unge til at spise mere fuldkorn!

Nyhed -

Fuldkorns(w)rap skal få unge til at spise mere fuldkorn!

I november kørte Fuldkornspartnerskabet en kampagne, der skulle få unge til at spise mere fuldkorn. De unge kunne blandt andet vinde et rejsegavekort, hvis de skrev en rap om fuldkorn. 

Alle landets efterskoler, mange ungdomsskoler og 10. klasses centre bakkede op om kampagnen ved at hænge plakater op med sloganet: ”Skud ud til den her fuldkornsting – total episk”. 

Plakaten hang også i Fitness World Centre, på tekniske skoler og var at finde på postkort på caféer, biografer og musiksteder landet over. 

Derudover bakkede partnerne i Fuldkornspartnerskabet op om kampagnen bl.a. i detailhandelskæderne.

Denne kampagne afrundes nu med en rap video om fuldkorn. Fuldkornspartnerskabet kontaktede to rappere, som påtog sig opgaven med at skrive og udføre rappen, og til lejligheden kalder de sig ”Den Hårde Kerne”.

”En rap er glimrende, hvis man husker at lade den leve på de præmisser rappen har mht. sprog og spredning af nummeret. For meget indblanding og politik kan hurtigt tage effekt og nerve ud af det” siger kampagneleder Rikke Iben Neess.

Rapperne fik derfor helt frit spil ift. indhold og udførelse på baggrund af en kort briefing fra partnerskabet.

Fuldkornspartnerskabet håber, at videoen vil blive set og delt mange gange på facebooksiden Fuldkorn er Guldkorn og de andre kanaler, hvor videoen er lagt ud; Youtube og Vimeo, så mange flere unge får øjnene op for fuldkorn. 

Videoen fik 166.000 visninger på fuldkorn er guldkorn.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Rikke Iben Neess

Rikke Iben Neess

Pressekontakt Kampagneleder Pressekontakt +45 30 38 15 36

Relateret materiale